Wrap Up je česká značka vyrábějící funkční obaly na pečivo, ať už chleba, rohlíky nebo třeba bagety. Díky jejich unikátnímu dvouvrstvému obalu udrží pečivo déle čerstvé, bez plísně a okorání nebo tvrdnutí. Wrap Up pytlíky snižují používání jednorázových plastových sáčků. Svůj pytlík si můžete vzít již na nákup a nemusíte tak v obchodě plastový sáček vůbec použít. Díky prodloužení životnosti pečiva navíc snižují plýtvání jídlem. Věděli jste, že 48% potravin, které skončí v koši, je právě pečivo?... Celý popis

Koupit za 390 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Wrap Up je česká značka vyrábějící funkční obaly na pečivo, ať už chleba, rohlíky nebo třeba bagety. Díky jejich unikátnímu dvouvrstvému obalu udrží pečivo déle čerstvé, bez plísně a okorání nebo tvrdnutí. Wrap Up pytlíky snižují používání jednorázových plastových sáčků. Svůj pytlík si můžete vzít již na nákup a nemusíte tak v obchodě plastový sáček vůbec použít. Díky prodloužení životnosti pečiva navíc snižují plýtvání jídlem. Věděli jste, že 48% potravin, které skončí v koši, je právě pečivo? Firma Wrap Up se svými pytlíky snaží toto číslo snížit. A nyní ji v tom můžete pomoci i vy, a pořídit si tento unikátní a zároveň i stylový doplněk do vaší kuchyně.

Popis:

- Wrap Up je funkční obal na pečivo - dvouvrstvý pytlík se zavazováním na šňůrky

- Svrchní část Wrap Up pytlíku tvoří pevná bavlněná látka s certifikátem Ökotex Standard 100 třída I., vnitřní látka je ošetřena nánosováním PUL s atestem SZÚ

- Ručně vyrobený český výrobek

- Jak fungují: Pytlík je tvořen dvěma vrstvami, bavlněnou první vrstvou doplněnou o unikátní textilii (druhá vrstva), která funguje jako membrána. Díky tomu dvouvrstvým obalem částečně prochází vzduch, takže se pečivo “nepotí” a neplesniví tak rychle, ale vlhkost prochází přes vnitřní textilii jen pozvolna, a díky tomu pečivo nevysychá a netvrdne tak rychle jako v běžné utěrce.

- Použití: Chleba nebo jiné pečivo vkládejte do pytlíku až úplně suché - nesmí být zapařené ze sáčku nebo orosené z ledničky. Každé zapaření vede k rozvoji plísní na vlhkém povrchu. U čerstvě upečených chlebů je potřeba vkládat chleba do pytlíku až po 12-24 hodinách od upečení. Chleba musí jít do pytlíku až úplně vychladlý a s oschlým povrchem.

- Pečivo uschované ve Wrap Upu již nedávejte do žádné další nádoby, igelitu nebo neprodyšné chlebovky

- V obalu se pečivo nesmí zamrazovat, ohřívat nebo krájet

- Wrap Up obaly nejsou určeny na zákusky nebo svačiny

- Údržba: Vnitřní látka se skoro nešpiní, drobky stačí vytřepat a vnitřek utřít vlhkým hadříkem. V případě potřeby je možné obal vyprat na 30°C v pračce, ale úplně stačí pytlík přemáchnout v ruce. Doporučujeme výrazné barvy prát odděleně a prát s podobným prádlem. Nepoužívejte aviváž ani prací prášky s výraznou parfémovou složkou (ideálně přírodní bez vůně). Pytlík nelze bělit ani chemicky čistit.

- Před žehlením pytlík roztáhněte tak, aby vnitřní bílá látka byla zvlášť - tato látka se nesmí žehlit! Bavlněnou část výrobku můžete žehlit na maximálně 200°C jako každou jinou bavlnu.

- Prázdné obaly neskládejte, můžete je pověsit za šňůrky nebo je jemně srolovat do ruličky.

- Prázdné pytlíky vždy ukládejte mimo dosah dětí

- Pytlíky mají hmotnost do 0,1 kg

- Rozměry: 24 x 30 cm (šířka x výška)

- Do pytlíku se vejde: půlka chleba pšeničného z pecnu cca 1kg, nebo celý chléb z domácí pekárny, nebo celý chléb žitný nebo vícezrnný hranatý cca 500g, nebo 8 běžných rohlíků.

Součástí balení je:

- 1 ks Wrap Up pytlík na pečivo - střední, barva režná natural, rozměr pytlíku 24 x 30 cm
Zobrazit více